Linda van der Koijk
heading

info

Cadeaubonnen

Zoekt U een leuk en origineel cadeau, voor een verjaardag, zwangerschap, geboort, huwelijk, of wilt U zomaar iemand verrassen? Er is een cadeaubon van "Linda van der Koijk Fotografie" voor iedere reportage. (Plus eventuele verzendkosten, maar U kunt de bon ook komen ophalen). Een cadeaubon is er al vanaf €25,- 

U kunt de cadeaubon via het contactformulier bestellen, deze wordt dan feestelijk ingepakt naar U of de gelukkige ontvanger opgestuurd, zodra de betaling binnen is. U krijgt na Uw aanvraag een email met de betaling gegevens toegestuurd. Geef bij Uw aanvraag wel duidelijk aan of U de bon naar Uzelf, of iemand anders opgestuurd wilt hebben en eventueel voor welke gelegenheid de bon is.

Cadeaubonnen zijn uiterlijk 1 jaar geldig na afgifte door "Linda van der Koijk Fotografie", worden niet teruggenomen en zijn niet in te wisselen voor contant geld.

Is het bedrag van de gekozen reportage hoger dan de cadeaubon, dan kan er contant worden bijbetaald. Mocht de reportage van een lager bedrag zijn dan de waarde van de cadeaubon, dan blijft het bedrag staan, tot 1 jaar na uitgifte van de cadeaubon. Daarna verloopt de bon.

Een cadeaubon is ook in te wisselen voor een workshop.

Natuurlijk is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen tegelijk in te leveren. 

terug