Linda van der Koijk
heading

info

Zwangerschap

Prijs inclusief BTW

 • In de studio (ongeveer 1 uur á 1 1/2 uur, alleen of met partner) € 94,95 
  (Inclusief 10 bestanden)
 • Op locatie (ongeveer 1 uur á 1 1/2 uur, alleen of met partner) € 94,95 
  (Inclusief 10 bestanden)
 • Een zwangerschaps reeks: (Vanaf 3 maanden t/m maand 9. Met 3 foto’s per keer en na de bevalling met je kindje) € 149,95                 

In Spijkenisse vraag ik geen kilometervergoeding. Voor buiten Spijkenisse gereden kilometers reken ik € 0,35 per kilometer. Parkeerkosten zijn niet inclusief.

De prijs voor de fotoshoot dient op de dag van de shoot contant afgerekend te worden of vooraf overgemaakt te zijn.


 Sabine

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Foto’s voor een bolle buiken shoot maken kan overal. Dat wil zeggen bij mij in de studio, bij jullie thuis of buiten. Voordat we de shoot doen, maken we hier natuurlijk afspraken over. De plek waar we de shoot doen, moet een plek zijn waar je je zeker op je gemak kunt voelen.

 

Kim

 

Kledingadvies 

Bij de Bolle Buik-shoot is het mooi om zwart of wit te dragen. Een kleurige of zacht gekleurde grote sjaal, of stuk tule maakt het ook heel speciaal.
Belangrijk: Draag geen knellende kleding vlak voor de fotoshoot, want wanneer je deze eventueel uit doet, kun je de randen van ondergoed, zoals bandjes van beha’s, sokken enz. blijven zien.

 

De Foto’s

 • Alle foto’s worden na selectie standaard geoptimaliseerd op kleur, contrast, helderheid en scherpte en geleverd in kleur, zwart-wit of sepia.
 • Alle foto’s worden geleverd op groot formaat in Jpeg, d.w.z. dat ze groot genoeg zijn om zelf af te drukken. Ze worden ook geleverd op klein formaat met logo, om eventueel te gebruiken op het internet.
 • De levering van foto’s gaat via We transfer
 • De mooiste foto’s zou ik graag, natuurlijk na overleg met U, gebruiken voor de promotie van lindavanderkoijk.nl

terug