Linda van der Koijk
heading

blog

Zwangerschapsreportage

1 April 2016

Een van de mooiste momenten in het leven is naar mijn mening een zwangerschap. Deze periode van "maar" 9 maanden verdient het dan ook zeker om te worden vastgelegd. Er groeit een klein wondertje in je buik en ik kan me van mezelf herinneren dat het alle twee de keren voorbij was voor ik er erg in had! Wat had ik het leuk gevonden om een mooie herinnering te hebben aan deze geweldige tijd in de vorm van foto's.

Een zwangerschapsreportage kan buiten of binnen. Bij jou thuis (bij voldoende ruimte) of bij mij in de studio. Het ligt natuurlijk aan de periode wanneer je zwanger bent of het buiten kan. En aan de soort foto's die je zelf graag zou willen hebben. Het is mogelijk om een eenmalige reportage te laten maken. Alleen, samen met je partner, en/of met eventueel al aanwezige kinderen.

Een andere optie is een serie, waarbij je de groei van je mooie buik registreert door vanaf een maand of 3, iedere maand langs te komen in de studio voor een kleine shoot. Hierbij fotografeer ik alleen de aanstaande mama. Iedere keer op dezelfde manier, in een paar poses, zodat je als je na afloop van de zwangerschap al de foto's achter elkaar ziet, je een mooie serie hebt van de groei van je buik. Ook doen we als extraatje, na afloop van de zwangerschap een korte shoot, samen met je nieuwe kindje.

De mooiste tijd om een zwangerschapsreportage te laten maken is tussen de 32ste en 36ste week. In deze tijd is je buik op haar mooist! Zo waren Kim en Jurre laatst hier in de studio voor een reportage. Neem snel een kijkje naar een paar van de foto's van deze reportage.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Zwangerschap pagina op mijn website.

 

In de maand april geef ik 15% korting op de prijs van een Zwangerschapsreportage

naar boven

Archief

New Born Fotografie

Borders in de studio

De studio is weer open

Baby en kind reportage

Bloembollenvelden Goeree-Overflakkee

Meer...